De achtergrond van Think2 Flexible Hosting

Ons product 'Think2 Flexible Hosting' is ontwikkeld voor kleinschalige internetprojecten. Verenigingen, stichtingen en kleine ondernemingen willen een betrouwbare website en een flexibele afwikkeling van e-mail. Daarnaast bieden wij personen/ groepen een eigen domeinnaam ( www.mijndomein.nl ) te registreren. Vaak blijken de kosten van e-mailverkeer en een serieuze website een belemmering te zijn om op internet aanwezig te zijn.

Als technici zijn wij wars van commercie en loze beloften. Geen mooie brochures, geen holle begrippen als "Bij ons komt uw e-commerce tot écht rendement".

Doordat wij voor de sec. zakelijke markt internetdiensten aanbieden met betrekking tot ontwerp, ontwikkeling en consultancy hebben wij mede voor onszelf een infrastructuur met een breed pakket aan mogelijkheden.

Om anderen ook van dit platform gebruik te laten maken is het product 'Think2 Flexible Hosting' ontwikkeld. Wij maken gebruik van servers en infrastructuur dichtbij de ruggengraat van het internet (Amsterdam Internet Exchange)

Op internet treft u veel bedrijven aan die internet-hosting aanbieden.
Voor een x bedrag per maand kunt u bij hen terecht om uw internetpagina's en e-mailverkeer te laten afwikkelen.
Deze bedrijven bieden pakketten voor een beperkt bedrag waarvoor u een beperkte dienst krijgt. Daarnaast kan de betrouwbaarheid van deze diensten u parten spelen.

Bij ons zoekt u tevergeefs naar een overbezette heldesk die EUR 1,- per minuut kost. We gaan er vanuit dat de klant zelf een website kan maken en plaatsen. Ook het instellen van een e-mail programma op de gebruikelijke wijze (geen exotische instellingen nodig)wordt als bekend verondersteld.

Wij zullen, waar mogelijk, vragen via e-mail zo snel mogelijk (gratis) beantwoorden. Desgevraagd kunnen wij meer uitgebreide ondersteuning verlenen (bv. hulp bij het maken of uitbreiden van een website). We brengen dan een uurtarief van EUR.50,- in rekening.